RADETON FÓRUM 

Videonávody, novinky, zkušenosti uživatelů a vše kolem inženýrských sítí

Vše o tomto multikorelátoru - měření z praxe, filtrování, křížová korelace, špeky, plasty a hydrofony
By admin
#4
Které funkce se Vám líbí na novém PROFI softwaru ENIGMA a co byste ještě rádi vylepšili?
Uživatelský avatar
By xerius
#5
admin píše:Které funkce se Vám líbí na novém PROFI softwaru ENIGMA a co byste ještě rádi vylepšili?
Nová ENIGMA je super oproti predošlej verzii.Sú v nej pridané užitočné funkcie.Napr:dá sa vypnúť časť merania (výhodné pri náhodnom odbere vody a inom rušení merania).V meraní je tiež možnosť dočasne odfiltrovať viditeľnú poruchu a tak ľahko odhaliť skrytú poruchu a ďalšie super možnosti oproti predošlej enigme.Jediné čo sa mi nepáči a to dúfam,že sa odstráni je horšie zadávanie potrubia do mapky-to mala enigma 1 riešene omnoho lepšie.
By Rudi
#16
Ano, ta mapka mi taky vadí, ale vlastně je tam jedinej rozdíl, že se musí zadat koleno jako extra komponent. Líbí se mi, že se dá z mapky hned otevřít konkrétní korelace, to taky šetří a zrychluje práci.

Ovšem největší vychytávka je měření rychlosti mimo měřený úsek a automatická filtrace 8-)
By juhanakt
#67
Na nové pojetí mapy jsem si rychle zvykl, i když je fakt, že zadat detaily potrubí přímo v mapě, by nebylo na škodu.

S čím jsem ovšem max. spokojen je, po nastavení jednotlivých rozpětí filtrů v HZ, celková automatická filtrace - to je luxus.
By Dirhik
#88
POZOR! Nová verze Enigma PROFI řeší některé problémy s mapou. Již není možné zadat sekci potrubí, která by nebyla korektně napojena na objekty v mapě.

A hlavně, tlačítko Esc. má novou funkci - po nakreslení sekce potrubí toto tlačítko zruší kreslení potrubí a přepne se do označovacího režimu - není tedy potřeba klikat na ikonu zvolit a poté opět na potrubí. Rovnou je možné zadat detaily potrubí. Drobnost, ale značně usnadní práci s mapou.

Od verze 1.4.8.0 - kterou je možné stáhnout na našem webu v sekci Download !!
By Dirhik
#91
Kdepak, nezapomněl :-) Je to placená verze, takže heslo dodáme mailem všem, kteří se rozhodli jít do nové PROFI verze. Takže Ti to pošlu na mail :-)
Uživatelský avatar
By xerius
#92
Dirhik píše:POZOR! Nová verze Enigma PROFI řeší některé problémy s mapou. Již není možné zadat sekci potrubí, která by nebyla korektně napojena na objekty v mapě.

Od verze 1.4.8.0 - kterou je možné stáhnout na našem webu v sekci Download !!
Dobra úprava,len ešte by bolo dobre dorobiť,aby sa po kliknutí na potrubie otvorilo okno,kde sa zadávajú parametre materiál,dimenzia.Teraz to funguje tak,že v mape sa musí kliknúť na možnosti a až potom je vidieť tabuľku.Ja viem už vymýšľam,ale určite toto vylepšenie sa bude každému pozdávať.
By Dirhik
#147
Další dobré zprávy z vývoje!

Funkce, kterou popisuje XERIUS v předchozím příspěvku bude v nejbližší verzi implementována do PROFI verze. Další lahůdkou bude možnost vybrat si typ potrubí, na kterém je převážně měřeno.

Příklad - pokud měřím na PVC DN110 a mám 8 senzorů a několik kolen, nyní je celkem divočina každou namalovanou sekci měnit z LIT DN100 na PVC DN110. Bude tedy možné zadat, aby implicitně každá nová sekce potrubí byla PVC DN110.

Co na to říkáte???

Jaké máte další připomínky k softwaru? Jak je vidět, výrobce Vám naslouchá a je vděčný za každý podnět! Využijme toho!
By Dirhik
#155
Ano, jakmile někdo vstoupí do klubu PROFI, veze se na vlně maximální podpory ze strany softwaru bez jediné další koruny navíc.
By Dirhik
#168
O prázdninách se chystá další velký pokrok, zcela přepracovaná současná PROFI verze. Díky všem za příspěvky ke zlepšení - budou tam!
Uživatelský avatar
By xerius
#312
Ako to vypadá s novou verziou enigma profi?Prázdniny sa už skončili a nedočkavo sa teším na novú verziu enigma profi. :ugeek:
By Dirhik
#335
No obávám se, že Vám vyrazím dech už teď, protože mi právě Primayer oznámil, že další skok v oblasti SW Enigma bude až začátkem roku 2012.
By Dirhik
#399
I am sorry Kallaii, but we only support Radeton customers and this forum is for CZ and SK customers only. This forum is unique and we would not be able to support it globally. Please turn to your local Primayer dealer.
By Dirhik
#456
Ano ano! Nová verze je doslova na spadnutí. Nyní je ve fázi testování lokálních jazykových mutací a snad ji budeme moci již brzy distribuovat mezi uživatele.
Uživatelský avatar
By xerius
#474
Tak odpoviem si teda sám :D .
Funkčný sw enigma pod WIN8 je,ale problém je s kufrom :( .
Potrebujem ovládač pre kufor (pre win8). Je niečo také? Ak nie,tak aký je predpoklad,že sa objaví funkčný sw aj pre WIN8?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]