RADETON FÓRUM 

Videonávody, novinky, zkušenosti uživatelů a vše kolem inženýrských sítí

Tohoto lokátoru se u nás prodalo přes 1000 ks a je nejpoužívanějším zařízením - podělte se o své zkušenosti!
By Lio
#302
Při trasování neznámých vedení na pasivní frekvenci (Power) mi z neznámých důvodů dojde po 5 minutách k automatickému vypnutí příjmače (nejdříve začne pípat). Baterie jsou v pořádku, mají plnou kapacitu. Máte s tím někdo zkušenost, je to normální? :cry:
By starec
#303
Lio píše:Při trasování neznámých vedení na pasivní frekvenci (Power) mi z neznámých důvodů dojde po 5 minutách k automatickému vypnutí příjmače (nejdříve začne pípat). Baterie jsou v pořádku, mají plnou kapacitu. Máte s tím někdo zkušenost, je to normální? :cry:
Vypne sa ti preto,lebo keď počas 5minút nestlačíš žiadne tlačidlo na prijímači,tak sa prístroj automatický vypne-preto je počuť aj to pípanie pred vypnutím.V prijímači máš nastavenie po akom čase sa má prijímač sám vypnúť-je to ochrana proti vybitiu batérii.
By starec
#305
Myslím,že netreba tu hodnotu meniť.V podstate stačí,keď v priebehu tých 5min.uberieš,alebo pridáš citlivosť prijímača (hlasitosť) a pípanie by malo prestať a prijímač by sa nemal vypnúť.Skús pozrieť v tomto návode či tam není opísaný tvoj problém - mne sa riešenie nepodarilo nájsť :roll: . http://radeton.cz/ckfinder/userfiles/fi ... bsluze.pdf a zrejme tých 5min.je nastavené na pevno-teda čas 5min.sa nedá asi zmeniť na iný.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]