RADETON FÓRUM 

Videonávody, novinky, zkušenosti uživatelů a vše kolem inženýrských sítí

By juhanakt
#114
V dohledné době bych rád koupil nový korelátor. Používám zatím Leak Locator 10 od Dantecu. Zajímá mě s čím pracujete Vy, jak jste se svým korelátorem spokojeni a který typ byste mi doporučili koupit. Děkuji za odpověď.
By coleman
#127
My sme na podniku tiez mali Dantec, ale nahradili ho Eurékou, ktora je velmi dobra na tu beznu cinnost. Zial mali sme aj taku poruchu, ktoru nasla iba Enigma, ked uz nas bol pan Vesely na predvadzacke. Tu nam ale ty hore nekupia. Otazne je na aku cinnost novy korelator chcete pouzivat.
Uživatelský avatar
By Marcel73
#132
... skús sa pozrieť na korelátor EURECA DIGITAL. Mal som tú česť vyskúšať si to a je to fakt dobrá "hračka". Síce potrebuješ na to notebook, ale koreluješ ONLINE - naživo - počuješ a všetko vidíš. Je to skoro ako ENIGMA online, ale enigma to nie je, je to korelátor s dvoma sondami a koreluje online. Neporovnával by som to s Eurekou ani s konkurenčnou P1 - Eureka Digital sa nedá porovnávať s takýmto typom korelátora. Vyhodnocovanie a pracovné prostredie mi pripomínalo Enigmu, Odporúčal by som sa na to pozrieť.
By vodnik
#137
Já pracuji převážně s Enigmou. Osazení senzorů je jednoduché, rychlé a jelikož jsou senzory malé, můžu je schovat pod víčko šoupěte a nemusím nic hlídat. Díky více senzorům dokážu prověřit stovky metrů vodovodní sítě v jednom měření. Nejvíc mi pomáhá možnost křížové korelace. Díky ní si můžu potvrdit místo úniku z více senzorů a nemusím už nijak dopřesňovat. Enigma je absolutně nenáročná na údržbu. Jsem s ní spokojen a doporučuju.
By Rudi
#233
Já kdybych měl jít dnes do klasickýho korelátoru, tak jedině Eureka Digital. Měl jsem možnost porovnat s konkurencí a výsledky mluvily za vše.
Uživatelský avatar
By xerius
#238
Porovnával si to s CORELUX-P1,alebo? Kludne to sem napíš,veď toto je forum.Ak si to nemal možnosť porovnať,tak to skúsim porovnať ja a potom sem dám výsledok ;) .
By Rudi
#278
Porovnání se SECORR 300. Seba nemá nic s digitálním přenosem. Sewerin byl dobrej, ale bylo tam omezení rádií a to provedení bylo velmi robustní.
By Dirhik
#306
Zajímalo by mě srovnání Eureka Digital a Enigma. Nemá někdo zkušenosti? Uživatelé, co mají obojí se v názorech různí - jedni říkají, že Enigma je v přesnosti nepřekonatelná, druzí zase že ED se chová jak on-line Enigma a přesnost je stejná :?:
By juhanakt
#317
coleman píše:My sme na podniku tiez mali Dantec, ale nahradili ho Eurékou, ktora je velmi dobra na tu beznu cinnost. Zial mali sme aj taku poruchu, ktoru nasla iba Enigma, ked uz nas bol pan Vesely na predvadzacke. Tu nam ale ty hore nekupia. Otazne je na aku cinnost novy korelator chcete pouzivat.
No abych to upřesnil, hledám náhradu za toho Danteka, enigmu běžně používáme a náhrada by měla být okamžitě k použití jako jednoduchý on-line korelátor
By juhanakt
#318
Ohledně práce s různými korelátory zastávám názor, že pátrač si musí sám určit co mu pro práci nejlépe vyhovuje, protože ne vždy to top zařízení "laptop korelátor" dokáže využít a sžít se s ním. Každopádně xeriusovi děkuju za postřeh Eurece digital - zkusím si ji zapůjčit a dám vědět dojmy z používání.

PS: u nás na firmě jsme měli sraz s pátračema z ostatních divizí a měli jsme možnost vidět při práci jak SE-CORR digital, Corellux P1 a P200, tak i Eureku 2R. A co se týče jednoduchosti a nenáročnosti obsluhy, tak Eureka 2R a Corellux P1 mi přišli nejvíce intuitivní na ovládání. Uvidíme k čemu se nakonec přikloníme.
Uživatelský avatar
By xerius
#332
Poďakuj Marcel73 ,ten spomenul EUREKU a samozrejme aj Rudi. Inak aj ja mam v pláne si zapožičať EUREKU,len momentálne som zasypaný robotou a nemám moc na test čas.
By juhanakt
#370
xerius píše:Poďakuj Marcel73 ,ten spomenul EUREKU a samozrejme aj Rudi. Inak aj ja mam v pláne si zapožičať EUREKU,len momentálne som zasypaný robotou a nemám moc na test čas.
Samozřejmě, díky za postřehy od Marcela a Rudiho. Zrovna teď mám půjčené korelátory Eureka 2R a P2 od Seby, myslel jsem si, že budou měřit stejně, ale zatím to vyhrává Eureka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]