- 09 čer 2011, 12:38
Jak se vám trasují velké průměry? Hloubka 2m a víc. Jaké používáte frekvence ?
Marián píše:Pátrači zo ZSVS NZ - diaľkovody, majú najlepšie skúsenosti s CD frekvenciami. Vraj ine ani nepoužívajú. V okolí Nitri majú DN400 takže rovnaké budú až do Nových Zámkov, pretože NR -NZ je prave ich rajón... Skús teda nasadiť tieto a daj vedieťA ktorú CD konkrétne používajú?
matra píše:Co vše je potřeba k používání CD frekvencí.Vysílač - přijímač je samozdřejmost ale co třeba napojení na vodovod ? Stačí klasika Zem + armatura. nebo je ještě něco lepšího? Vysílač mám Tx-10 přijimač mám RD8000PDL.CD frekvence na přijimači mám ale na vysílači se s tim nějak nemužu domluvit.Někde jsem tu četl že se určite frekvence zobrazí až při správném připojení.Jak to tedy je.Pokiaľ máš prijímač RD8000PDL a vysielač TX-10,tak ti CD frekvencia bude fungovať.Napríklad na vysielači dáš frekvenciu 460Hz a na prijimači tiež 460Hz a šipka ukazujúca smer sa zobrazí.Či u teba tomu není tak?Inak pokiaľ sa jedná o úspešne trasovanie s CD frekvenciou tj.na dlhšiu trasu,tak to som s RD8000 zatiaľ nedokázal.Jedine s 8kHz,ale to zas není frekvencia CD.Takže ako matra píše "se s tim nějak nemužu domluvit" .
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]